Tasuta ja soodukaga raamatud

Ma olen praegu pidevalt justkui millegi suure ootuses. Kas teil on ka nii? See tunne, et kõik on kahtlaselt rahulik veel ja mingi pauk on alles tulemas … Minu elus pole viimase nädalaga iseenesest eriti midagi muutunud. Kodus töötamine koos introvertsuse ja sotsiaalärevusega tähendab, et elan niikuinii suuresti isolatsioonis siin Inglismaal. On liiga palju päevi, kus ma ei saa toast ega isegi arvuti tagant välja. Kuigi ilusad kevadilmad loodetavasti toovad kaasa isu rohkem jalutamas käia.

Kodus olles tuleb ehk mõnel teist soov rohkem raamatuid lugeda. Seoses karantiinidega pakuvad mitmed kirjastused tasuta või odava hinnaga e-raamatuid. Toon siin mõned välja. 

Tallinna Keskraamatukogu

“Üleriigilise eriolukorraga seoses avas Tallinna Keskraamatukogu 18. märtsil oma e-raamatukogud kõigile Eesti elanikele. E-raamatukogusid saavad kasutada ka need, kes elavad välismaal või on sinna viiruse tõttu lõksu jäänud.” Loe lähemalt siit.

Verso Books 

2. aprillini kõik kirjastuse e-raamatud -80% ja paberraamatud -40%. Lisaks on nad välja valinud kuus tasuta e-raamatut. Laadi need alla siit.

verso

Haymarket Books

Kümme tasuta e-raamatut, mille saad alla laadida siit.

AK Press

Kõik kirjastuse enda e-raamatud hinnaga $1.99! Soovitan väga sealt raamatut “Making a Killing. The Political Economy of Animal Rights”. See võiks huvi pakkuda eriti neile, kellel on vasakpoolsed kalduvused. Pakkumine on hea, sest tavahind on sel $17.99.

90559793_658752644951460_3652047134586306560_n

PM Press

 

Kõik raamatud -40% koodiga Solidarity. Vaata lähemalt siit.

SOLIDARITY-PM-image-horizontal-WITH-E-BOOK-FLAT-1024x459

Cambridge University Press

Cambridge’i Ülikooli Kirjastus tegi 700 õpikut veebis tasuta kättesaadavaks. (Hetkel jooksis neil süsteem suure nõudluse tõttu siiski kokku, aga nad otsivad lahendust.)

JSTOR

Teadusajakirjade ja -raamatute andmebaas JSTOR laiendas samuti tasuta ligipääsetavate teavikute hulka. Lisainfo siin.

Slow

Eestis asuvas teadliku elustiili poes Slow on kõik raamatud -20%. Sealt leiab eelkõige keskkonna teemadel lugemist. Need on siiski paberraamatud, aga neid saab n-ö kontaktivabalt tellida.

Vegan Publishers

Kirjastus, mida soovitan raskel ajal toetada! Nende kodulehe kaudu on raamatud alati -25% odavamad. Seal on ka palju lasteraamatuid. Kindlasti soovitan lugeda raamatuid “Millennial Vegan” ja “Motivational Methods for Vegan Advocacy: A Clinical Psychology Perspective”.

img_9045

Jälgi blogi Facebookis

Või kiika Instagrami