Cambridge´is veganmaailma soovimas

Nädalavahetusel käisin Cambridge´is. Mäletate seda postitust, kus kirjutasin, kuidas paljud mu unistused on märkamatult tõeks saanud? Ka ajaloolistes ülikoolides õppimisest olen juba lapsest saadik unistanud, aga mitte üheski unistuses poleks ma arvanud, et just veganlus ja loomaõiguslus viivad mind Oxfordi, Cambridge´i ja teistesse tuntud ülikoolidesse. Aga just nii ongi juhtunud.

Cambridge´i Ülikool
Cambridge´i Ülikool

Cambridge´is toimus nimelt European Animal Rights Law Conference, kus olid kohal juristid, juuraprofessorid, -tudengid, aga ka loomaõiguste aktivistid üle maailma. Juttu tuli loomulikult loomaõiguste arengust juura ja seadusandluse tasandil. Kohati oli päris huvitav, kohati ka igav (kuna mul endal juura tausta pole, siis osad teemad lihtsalt ei köitunud). Üks põnevamaid projekte toimub näiteks Soomes, kus loomaõiguste advokaatide ühing on valmis kirjutanud põhiseaduse muudatuse, mis arvestaks ka loomade ja nende õigustega.

Konverents: European Animal Rights Law

Ülikoolilinnake ise on muidugi väga ilus ja armas! Natuke tutvusin ka teiste kohtadega, aga põhieesmärk oli konverentsi kõrvalt võimalikud paljud raamatupoed läbi käia. Keeruline see polnud, sest keskklinnas neid jagub. Ja seljakott oli pärast väärt kraami täis!

Raamatupoed
Väärt kraam

Ringi uudistades sattusin sellise soovide puu juurde. Lisasin sinna ka enda soovi. Pole vist üllatus, et mida soovisin – veganmaailma, mis muud!

Soovide puu
Minu soov: veganmaailm

Pikemat juttu seekord polegi. Kuidas teil on kooliaasta või siis lihtsalt sügis alanud?

Jälgi blogi Facebookis

Või kiika Instagrami