Villid talla all

Ostsin hiljuti endale uued suvekingad ja eilse sooja ilma puhul arvasin, et oleks mõttekas need 8 km “jalutuskäigule” jalga panna… Tulemus – mõlema talla all on suur vill! See oli küll viimane koht, kuhu ma ville oleks oodanud. Nüüd on toas paljajalu käimine isegi keeruline.

Palju teil üldse jalanõusid on? Tundub, et ma olen selles osas minimalist. Eelmisel suvel läksid nii ballerinad kui ka rihmikud katki ja siis sel suvel avastasin, et polegi palavate ilmadega midagi jalga panna, sest mul on kodus üks paar sügis-talve saapaid ja kaks paari botaseid. Võibolla kusagil kastipõhjas (mida ma pole endiselt peale kolimist lahti pakkinud) leidub veel midagi, aga kindel pole. Nii et suvejalatseid oli vaja, aga kas nendega nüüd käia ka saab…

Mis ma siis veel teile räägin?

Kui te head ja läbiraputavat suvelugemist tahate, siis soovitan Chloe Benjamini “The Immortalists”. “Kuidas elaksid oma elu, kui teaksid oma surma kuupäeva?” See raamatukaanel olev lause oli nii intrigeeriv, et sellest mulle piisas raamatu ostmiseks. Ühe pere lapsed Varya, Daniel, Simon ja Klara kuulevad mustlasnaisest, kes oskab inimestele nende surmakuupäevi ennustada. Uudishimu saab neist võitu ja nad seavad sammud tema juurde. See, mida nad seal kuulevad, muudab kogu nende elu ning jääb üht või teistpidi neid kõiki kummitama. 

Polegi vist ammu midagi sellist lugenud, kus oleksin tegelaste eludele niivõrd kaasa elanud ja neile pöialt hoidnud. Ühele sõbrale juba soovitasin, ta ei suutnud seda käest panna, hakkas ühel pärastlõunal lugema ja järgmisel hommikul lõpetas. 

66469679_10220319291718622_973817653216935936_n

Ahjaa, raamatuid soovitasin ka Postimehes, küll veganraamatuid, neile, keda teema huvitab. Te olete hiljuti midagi head lugenud? Võite mu Facebooki lehele soovituse jätta selle postituse alla.

Veganlusest veel nii palju, et täna ilmus mul Õhtulehes suur lugu pikaaegsetest veganitest. Selle tarbeks sai kümmet Eesti veganit intervjueeritud, kes on olnud veganid vähemalt viis aastat, aga mõned ka üle kümne aasta.

Ja siis veel see, et minge laupäeval Tallinna Vegfestile! Nii tahaks seal koos teiega chillida ja häid toite süüa (kõht koriseb selle mõtte peale). Aga elan teile kaasa ja vaatan Instagramist ja Facebookist festivali pilte.

img_1782

Jälgi blogi Facebookis

Või kiika Instagrami