Sünnipäev

Homme on mul sünnipäev. Viimase 20 aasta jooksul olen sünnipäeva pidanud vist ühel korral. See ei ole mingi kindel põhimõte, aga kuidagi on niimoodi kujunenud. Sünnipäev ei tundu mulle lihtsalt nii oluline. Samas, on muidugi ikkagi tore ja teeb südame alt soojaks, kui sõbrad ja tuttavad õnne soovivad.

Kuna ma sünnipäevi ei pea, siis pole ma ka kingitusi eriti saanud. Sellest pole lugu, sest kingituste saamisest rohkem meeldib mulle hoopis ise kingitusi teha. Eriti meeldib mulle annetada. Võimalusi selleks pole kahjuks nii palju kui sooviks. Seetõttu otsustasingi, et sel aastal sooviksin natukene ilusama numbri puhul sünnipäevaks küll kingitusi. Soovingi annetusi. Aga mitte endale, vaid ühele südamelähedasele organisatsioonile.

Tegelikult on neid südamelähedasi organisatsioone muidugi mitmeid. Otsust teha oli keeruline, aga lõpuks mõtlesin, et sooviksin toetusi ikkagi Eesti Vegan Seltsile.

Läbi aastate olen seltsi töösse panustanud lugematute vabatahtlike töötundidega. See tähendab, et olen annetanud oma aega. Aga vahel on lisaks ajaannetustele seltsil siiski vaja ka raha, et saaksime korraldada üritusi, trükkida infomaterjale, hallata kodulehte, täiendada meie loomaõiguslikku ja vegan raamatukogu LÕRRi, maksta kontoriüüri jne. Kõike ikka selleks, et aidata kaasa veganmaailma loomisele.

Seega, kui tunned, et tahaksid mulle õnne soovida ja ka väikese kingituse teha, siis vajuta siia.

Aitäh! 🙂

small-gift

Jälgi blogi Facebookis