Suvised heietused

Inglismaal on olnud sel aastal erakordselt soe suvi, tavaline pilvisus ja vihmasus on asendunud kõrvetava päikesega. Mulle päike meeldib, käin jalutamas ja D-vitamiini kogumas. Pühapäeviti saab kohalikult turult värskeid marju.

linn
Kodulinna võlusid avastamas

Viimasel ajal pole mul olnud eriti aega ega ka inspiratsiooni uute blogipostituste kirjutamiseks. Pole kuidagi olnud sellist meeleseisundit, mis sunniks kirjutama. Kui inspiratsiooni jagub, siis võin hommikul peale ärkamist ja enne hommikusööki juba kohe ühe postituse valmis kirjutada. Aga viimasel ajal passin arvuti ees tühi lehekülg lahti ja ootan, et näpud trükkima hakkaksid ja aju lauseid moodustaks. Aga mida pole, seda pole …

Järgmisel nädalal plaanin üle aastate ühe nädala puhkust võtta. Näis, kas see mul ka õnnestub. Aktivisti elu juba on kord selline, et töö- ja eraelu paratamatult segunevad. Ja kuna suur osa mu tööst toimub internetis ja Facebookis, siis ongi keeruline neid eraldada. Aga proovin siis hoopis lugemisele ja jalutamisele keskenduda ning ennast Facebookist võimalikult palju eemal hoida.

ethics
See on hea lühike sissevaade erinevatesse loomaõigusluse teooriatesse ja koolkondadesse.

kirsid

park

Jälgi blogi Facebookis

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s