Identiteedikriis ja kohvist loobumine

Viimasel ajal on pea kuidagi tühi ja pole tekkinud ideid, millest siia kirjutada. Õigemini ideid muidugi jagub, neid on mul märkmikus kirjas vähemalt paarkümmend, aga ühegi jaoks ei tundu aeg õige olevat või ei ole mul endal piisavalt innukust, et neist veel kirjutada. Üldse olen viimastel nädalatel olnud kuidagi tujutu, rahutu ja rahulolematu.

Mitte et mu elus midagi halvasti oleks. Ei, kõik on hästi. Lihtsalt ma olen hakanud ümber hindama teatud tõekspidamisi, vaateid ja väärtusi (?) ka seoses veganlusega või veganaktivismiga. Ja need toovad kaasa omajagu segadust. Püüan oma peas mingisugust selgust leida, aga see ei taha kuidagi õnnestuda ja väljendub mingisuguste mõtete tungi ja tormina. Ega ma ei oska seda kuidagi lahti seletada, vähemalt mitte veel. Ma juba eelmises postituses mainisin, et tarbijalikkus ja selle seostamine veganlusega on mulle üha vastumeelsem, aga see on ainult asja üks külg. Ühesõnaga on mul praegu mingisugune vaadete ja väärtuste identideedikriis, mis väljendub üleüldise rahulolematusena.

Ahjaa, kohvijoomist üritan ka maha jätta. Ma lihtsalt tunnen viimasel ajal, et see pole mulle üldse hea. Kuna ma niikuinii maadlen pidevalt mingisuguste ärevushäirete jms stressist tulenevate jamadega, siis kohv teeb asja ainult hullemaks. Praegu läheb neljas päev ilma kohvita. Esimesel päeval tõi see kaasa kohutava peavalu, aga õnneks see piirdus vaid ühe päevaga. Aga värskust küll pole senini ja uni on mul ikka kogu aeg. Nii et võõrutusnähud on täitsa olemas. Eks näeb, kuidas mul sellega läheb. Ma olen aastate jooksul ka varem püüdnud kohvist loobuda, aga seni pole õnnestunud … Veganiks hakata oli palju lihtsam. 😀

Olen nüüd siin torisenud, aga tegelikult mul on ju hea meel selle üle, et Vegani päevaraamatu blogi sai Eesti Blogiauhindade jagamisel arvamusblogide kategoorias III koha. Aitäh kõigile, kes hääletasid!

Jälgi blogi Facebookis

2 Comments Add yours

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s