Parim udar 2016

Mis on pildil? Kolm meest naeratamas ja uhkust tundmas ekspluateeritud naise hiiglaslike rindade üle.

15442339_1210610935692943_7035062010098897342_n

Pildil on hiiglaslikud rinnad, mida esitletakse töövõiduna ja auhinnaväärilise vaatepildina. Kuid siin pole midagi, mille üle uhke olla või auhindu jagada. Inimene on teinud loomast masina, keda järjekindlalt ja üha efektiivsemalt ekspluateerida. Aretuse tulemusena on lehmade udarad üha suuremad, et neilt saaks üha rohkem kehaeritisi võtta. Sellised suured ja paisunud udarad põhjustavad lehmale kannatusi. Seda tunnet teab iga hiljuti sünnitanud naine. Ka siin pildil on hiljuti sünnitanud naine, kellelt tema laps on röövitud, et tema rinnapiim kätte saada inimeste jaoks, kes peaksid ammu olema rinnapiimast võõrutatud.

Just emasloomad on inimeste tegevuse tõttu kõige suuremad kannatajad. Me ekspluateerime pidevalt nende seksuaalorganeid, teeme neist sünnitusmasinad, röövime neilt nende lapsed, kasutame kehaeritisi, mis on mõeldud nende laste jaoks jne. Naistest saavad objektid, numbrid, tooted. Me ei näe neid loomadena ega indiviididena, kes nad on, vaid pelgalt udaratena …

Loe ka artikleid “Piima verine hind” ja “Selle maailma koletised”.

Jälgi blogi Facebookis

One Comment Add yours

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s