Aitäh!

Vegani päevaraamatu blogi sai Eesti Blogiauhinnad 2016 jagamisel arvamusblogide kategoorias kolmanda koha. Nii vahva! Aitäh kõigile hääletajatele! Kuna blogi on alles kolm kuud vana, siis on tegemist igati tubli tulemusega ja olen väga õnnelik, et üle 400 inimese andis oma hääle just Vegani päevaraamatu blogile.

Kirjutan blogis tihti ka veganluse eetikast ja teemadest, mis võivad lugejas tekitada ebamugavust ja mille kohta vahel öeldakse, et see võib inimesi veganlusest eemale peletada. Sest soovitav on ju pigem rääkida heast vegantoidust kui loomade kasutamise eetikaga seotud teemadest, mis ei ole alati positiivsed ega rõõmsad. Seda tänulikum olen ma nii paljudele hääletajatele, sest see annab mulle kindlust jätkata ja neid olulisi teemasid kajastada ka edaspidi. Tean, et nii lugejate kui ka hääletajate seas on mitte-veganeid, seega lähevad sellised lood korda erinevatele inimestele. Aitäh teile veelkord!

Funny-Animals-Smell-The-Flowers-Or-Eat-Them-5-455x480

Eile läks käima kampaania Lihavabad jaanid. Kas plaanid osaleda? See on just hea võimalus astuda esimene samm veganmaailma suunas ja proovida maitsvaid taimseid toite. Võta mõni vegansõber kampa, küsi temalt nõu retseptide osas ja korralda ise sel aastal hoopis teistsugune jaanipäev. Mõtle kui õnnelik see sõber oleks, kui mitte-vegan talle sellise ettepaneku teeks! 🙂

Loe ka artiklit “Sõprade olulisus”.

Kui sul on veganluse kohta küsimusi, siis siin saad anonüümselt küsida. Avaldan vastused Vegani päevaraamatu blogis või blogi Facebooki lehel. Kui soovid vastust pigem oma kirjakasti, siis kirjuta mulle veganipaevaraamat[at]gmail.com või blogi Facebooki postkasti.

Jälgi blogi Facebookis

Follow my blog with Bloglovin

One Comment Add yours

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s